APARTMANI I SOBE

Hotel „Hammeum“ je od 1967. godine, kada je završena petogodišnja izgradnja, do danas izrastao u pravi dragulj grada Prokuplja. Kompletno renovirana, danas ova građevina sija punim sjajem, prilagođena je najvišim svetskim standardima i čini turističku i privrednu krunu gradskog jezgra.

Smešten u srcu grada Prokuplja, hotel „Hammeum“ raspolaže sa 36 smeštajnih jedinica, odnosno 6 economy, 21 standard, 3 standard superior sobe i 6 apartmana koji se prostiru na tri sprata. Spoj modernog i tradicionalnog ostavlja utisak topline, a svaka soba dizajnirana je tako da Vam pruži utisak kao da ste kod svoje kuće. S jedne strane hotela, pruža se pogled na mirno gradsko šetalište bez saobraćajne buke, a s druge strane na prelepo zelenilo parka, koje će Vas zasigurno opustiti posle naporne šetnje.

Apartmani i sobe imaju prirodno osvetljenje, a u svakoj se nalazi radni sto, noćni stočić, mini-bar, sef, telefon i LCD televizor. Svaka soba izrađena je od najkvalitetnijih materijala, najfinije obrade, ima besplatan pristup Wi-Fi internetu i opremljena je modernim, bešumnim klima uređajima i grejanjem.

Economy sobe

Sobe „economy“, kojih u hotelu „Hammeum“ ima koliko i apartmana – 6, veličine su 16,5 kvadratnih metara. Ne poseduju terasu, ali imaju  prirodno osvetljenje. U njima se nalaze: radni sto, noćni stočić, mini-bar, sef, telefon i LCD televizor. Imaju besplatan Wi-Fi internet i opremljene su modernim klima uređajima i grejanjem. 

Standard sobe

Sve standard sobe, kojih na tri sprata hotela „Hammeum“ ima 21 poseduju terasu, tako da s koje god strane hotela da ste smešteni, možete uživati u pogledu na gradsko šetalište ili predivno zelenilo gradskog parka pored Vas. Veličine su 22,2 kvadratna metra, a u njima se nalaze: radni sto, noćni stočić, mini-bar, sef, telefon i LCD televizor. Imaju besplatan Wi-Fi internet i opremljene su modernim klima uređajima i grejanjem.

Apartmani

Hotel „Hammeum“ poseduje 6 apartmana na tri sprata. Njihova veličina je od 26 do 39 kvadratnih metara, a tri od šest aprtmana su sa terasom. U aprtmanima se, kao i u svim sobama hotela nalaze: radni sto, noćni stočić, mini-bar, sef, telefon i LCD televizor. Svaki apartman ima besplatan Wi-Fi internet i opremljen je modernim klima uređajima i grejanjem. Osim dva kreveta, koja se mogu spojiti po želji gosta, apartmani imaju francuski ležaj i sofu u dnevnoj sobi, koja se može namestiti da bude za dvoje, tako da apartman može primiti do četvoro ljudi.