Restoran u Prokuplju Festina Lente – doživljaj hedonizma

Prokuplje je grad koji je okružen sa pet brda i pet prelepih planina, a u svom centru krije biser grada Prokuplja, hotel Hammeum, u čijem sastavu se nalazi restoran Festina Lente. Restoran u Prokuplju Festina Lente za kratko vreme pridobio je poverenje mnogih gostiju širom Srbije, a polako postaje omiljeno mesto za opuštanje, kako gostima iz Srbije, tako i putnicima van zemlje. O kvalitetu usluge restorana Festina Lente, najbolje govore recenzije zadovoljnih gostiju. Najviše pohvala upućeno je na račun ljubaznog osoblja, kvalitetne hrane i čistoće enterijera.

Restoran u Prokuplju

Na ulazu u restoran čeka vas južnjačko gostoprimstvo zaposlenih, koje će učiniti da zaboravite da ste prvi put kod nas, a svakog sledećeg puta poželećete da ovde i ostanete. Moderno uređen hedonistički prostor, zadovoljiće želje i najzahtevnijih gostiju, kojima je svaki detalj bitan. Meni restorana Festina Lente čini pažljivo odabrana hrana, koja će zadovoljiti i najistančanije sudije ukusa, a pripremljena je tako da ćete uživati u svakom zalogaju.

U ovom restoranu u Prokuplju možete povesti vaša nepca u avanturu sočnih jela od mesa, specijalitetima južnjačke kuhinje pripremljenim na ćumuru, pici pripremljenoj po tradicionalnoj italijanskoj recepturi, a isprečenoj u pica peći na drva, i mnogim drugim jelima u kojima ćete prepoznati prefinjenost Italije i tradicionalne ukuse Srbije. Naši profesionalno obučeni konobari će uz vaše izabrano jelo upariti i neko od najprefinjenijih vina sa ovih prostora, koja godinama unazad osvajaju prestižne nagrade na takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Nakon rapsodije ukusa glavnog jela, možete se zasladiti uz naše domaće kolače napravljene od najkvalitetnijih italijanskih sastojaka, ili se osvežiti zanatskim sladoledom, kojeg naši poslastičari prave po staroj recepturi italijanskih majstora.

Festina Lente, restoran u Prokuplju, biće tu da ulepša svaki vaš trenutak proveden u njemu, dočeka vas toplom dobrodošlicom, priredi vam užitak za pamćenje, i srdačno vas isprati do ponovnog viđenja.

Upišite i Vi svoje ime u knjigu zadovoljnih gostiju restorana Festina Lente.