Reč šefa kuhinje restorana Festina Lente

 

Kao neko ko ima petnaestogodišnje radno iskustvo u gastronomiji, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, imao sam tu čast da radim na velikim projektima sa poznatim imenima iz oblasti kulinarstva, kao što su Miljan Stojanić, Saša Mišić, Momčilo Conić. U restoranu Festina Lente susreo sam se sa investitorima koji su me zaista impresionirali svojom željom da svaki detalj bude perfektan. Od kuhinje se, a i mene kao šefa kuhinje očekuje da sve svoje stečeno znanje prenesemo ovde, kako bi gosti uživali u svakom zalogaju. Tim sa kojim radim u restoranu Festina Lente je, slobodno rečeno pobednički tim na koji sam ponosan. Svako daje sve od sebe kako bi pripremio najbolje jelo za goste restorana. Restoran Festina Lente je objekat novijeg, modernog dizajna u kome ima mesta za svačiji ukus. Akcenat je na nacionalnoj kuhinji koja je servirana na savremen način. Svaki obrok pripremljen je po svim savremenim standardima, a restoran je konkurencija najboljim evropskim restoranima. Zajednički cilj kuhinje je zadovoljstvo gostiju, a povratak gosta u restoran je naš najveći uspeh.
Ivica Zdravković
Šef kuhinje