Letnja bašta restorana Festina Lente

 Letnja bašta restorana Festina Lente

Leto je godišnje doba u kome želite da date sebi oduška, opustite se uz hladne napitke, sladoled, laganu hranu i letnju muziku. Od sada će ljubitelji restorana u čarima leta moći da uživaju i u Prokuplju.

Restoran Festina Lente pripremio je za svoje goste pravi letnji užitak – letnju baštu. Letnji kompleks bašta se sastoji iz tri dela, od kojih dve bašte koje izlaze na šetalište imaju 200 sedećih mesta, a izdvojena, restoranska bašta, koja je namenjena gostima restorana koji žele da nakon ruča uživaju napolju, ima 20 sedećih mesta.

Letnja bašta restorana Festina Lente opremljena je najsavremenihim rashladnim sistemima, prskalicama i ventilatorima, pokretnom tendom, a u slučaju kiše, goste će zaštititi zavese koje se automatski spuštaju.

Posetioci letnje baste moći će da uživaju u celokupnoj ponudi restorana, svim pićima, jelima i poslasticama. U letnjoj je širok izbor osvežavajućih koktela i napitaka, domaćeg zanatskog sladoleda, osvežavajućih voćnih kolača, a za ljubitelje specijaliteta od mesa, restoran Festina Lente je proširio svoju ponudu jela sa roštilja, koja će zadovoljiti sve sudije ukusa.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje potrudiće se da vam letnja bašta koja se nalazi u sklopu hotela Hammeum bude omiljeno mesto za dnevni i noćni izlazak.