Godišnjica otvaranja hotela Hammeum i restorana Festina Lente

Hotel Hammeum i restoran Festina Lente – godinu dana sa vama

Posle više meseci zajedničkog rada na pripremi, prošle godine u ovo vreme svečano je otvoren restoran Festina Lente i hotel Hammeum. Na otvaranju hotela i restorana prisustvovalo je više od 300 zvanica, a ljubazno osoblje se pobrinulo da se prisutni osećaju dobrodošlo i prijatno. Pored zvukova violine i harfe, gostima je svojom ljubaznošću ulepšala veče i voditeljka Nina Radulović, koja je vodila program.

Ove godine, naša zemlja, pa i čitava planeta se suočava sa teškim neprijateljem – virusom COVID 19, međutim to nam neće oduzeti želju da se prisetimo svih nama dragih gostiju i prijatelja i svih onih koji su stajali, a i dalje stoje uz nas i podržavaju naš rad od samog početka.

Ovim putem bismo i svima vama poručili da smo tu da vas ugostimo, koliko god nam to borba sa virusom dozvoljava, uz naravno, praćenje svih mera opreza, jer pre svega brinemo da iz našeg hotela i restorana izađete sa osmehom na licu, zadovoljni i bezbedni.

Godinu dana kako naš ekskluzivni restoran Festina Lente uspešno radi, uz hotel Hammeum, koji ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Možemo da se pohvalimo izuzetnim statistikama poseta – što hotelu, to i restoranu. Grad Prokuplje dobio je najbolje ocene od strane eksperata iz oblasti turizma i ugostiteljstva, dok hotel dobija izuzetno dobre ocene od kompanija koje su se iznedrile u našem gradu i čiji su poslovni partneri naši stalni gosti. Ali to nije sve, jer za ovih godinu dana, naša kniga utisaka je popunjena samo lepim rečima i utiscima gostiju sa svih strana sveta, koji su nas posetili.

Do sada smo organizovali brojne sastanke, predavanja, konferencije i druge događaje u našoj sali za konferencije, a utisci gostiju su ono što nas pokreće da i dalje održavamo najbolju moguću uslugu.

Neke od poruka podrške naših gostiju smo izdvojili da podelimo sa vama:

„Izuzetna usluga! Hrana na vrhunskom nivou! I, ono što nas je najviše oduševilo – osobolje hotela je kulturno, ljubazno i nasmejano! Prijatni, mladi divni ljudi! I na kraju:

Da se pred Vama i svetske metropole zarumene! Ostanite fantastični i nasmejani! Svako dobro!“

„Nice hotel which was missing in Prokuplje. I wish a lot of success in the future!“ – prevod: „Lep hotel koji je falio Prokuplju. Želim Vam puno uspeha u budućnosti!“

“Oduševljenje je mala reč za ovo mesto, predivan ambijent, vrhunska usluga i pristupačne cene. Sve najbolje i sve preporuke od mene!“

Kao što je i zabeleženo u knjizi, kao što se i vidi po brojnim slikama i prezentacijama hotela i restorana na društvenim mrežama, naš objekat je upravo ono što je falilo Prokuplju, a upotpunjuje ga odlično organizovan tim, sa fantastičnim ljudima koji se, evo već godinu dana, trude da održe reputaciju i uslugu po najvišim standardima ugostiteljstva. I to nam nikako nije teško, jer tu smo pre svega za vas, a kada ste vi zadovoljni, naš posao se radi sa lakoćom i pre svega, sa zadovoljstvom.

Ponosni smo što možemo da vas uslužimo onako kako najbolje umemo, i donesemo osmeh na svako lice koje nas poseti – bilo to u restoranu, ili hotelu, a posebno smo ponosni što smo za godinu dana uspeli da izgradimo prepoznatljiv renome u gradu, zemlji i regionu. Ponosni smo na naše osoblje, na ceo tim koji se svakodnevno trudi da sve izgleda besprekorno, i da sve prođe u najboljem mogućem redu. Ponosni smo na to što smo žurili polako, i opet, stigli do godišnjice otvaranja, sa divnim uspomenama, i timom koji zaslužuje samo reči hvale.

Pozivamo vas još jednom na večeru u restoranu, ili, pak, piće u kafiću, kolač u poslastičari, picu u našoj piceriji – ili da odmorite u jednoj od komfornih soba našeg hotela sa 4 zvezdice koje sa ponosom nosimo i opravdavamo. U svakom slučaju, držite se mera opreza i zaštite, koje i naš objekat prati, te tako nemojte ni briniti za svoju bezbednost u našem objektu. Mi smo tu da se pobrinemo za to.

Za još mnogo lepih godina saradnje, sve najbolje vam želimo i dobrodošli!